Përfaqësitë

partner_1

SALUS HAUS është kompani gjermanee e themeluar në vitin 1916 nga Dr. Med Otto Greither dhe deri më sot ka funksionuar si një biznes familjar.

Që prej themelimit të saj, Salus Haus ka vënë pakt me natyrën dhe gjithherë ka luftuar për standardet më të larta të mundshme të kultivimit të bimëve, të metodave të prodhimit dhe kontrolleve të cilësisë.

Cilësia e pashoqe dhe efikasiteti i produkteve të Salus e kanë fituar reputacionin e merituar anë e mbanë globit. Salus Haus ka kontroll të plotë mbi kultivimin organik të lëndëve të para si dhe mbi cilësinë e tyre. Disa bimë ende vilen nga tokat e virgjëra. Në plantacionet e tyre nuk përdoren fertilizues apo pesticide, prandaj plantacionet e tyre gjenden në viset më të pasura të globit, e kjo për shkak se produktet e tyre nuk përmbajnë asnjë shtesë artificiale, lëndë konservuese, përbërës të modifikuar gjenetikisht e as sasinë më të vogël të lejuar të pesticideve dhe metaleve të rënda. Salus Haus ka një gamë të gjërë të produkteve dhe është prezent në më shumë se 67 shtete anembanë.

Produktet në tregun e Kosovëss: FLORADIX tonik me hekur 250ml,  KINDERVITAL 250ml, ALPENKRAFT 250ml, GALLEXIER 250ml, SALUDYNAM 250ml, SALUFRANGOL 250ml.

Më shumë >
partner_2

Walther Schoenenberger SAEI GmbH & co. është kompani gjermane e lëngjeve bimore e themeluar nga farmacisti dhe natyralisti Schoenenberger në vitin 1927 në Magstadt-in rural i ndodhur mes Stuttgart-it dhe Schwarzwald-it. Tani për më shumë se 80 vite kompania vazhdon të prodhojë lëngje të freskëta bimore të cilësisë së lartë. Ndërsa, që prej vitit 1991 e këtej, kjo kompani tradicionale i përket grupit Salus.

Produktet bimore Schoenenberger përfshijnë mbi tridhjetë e pesë lëngje duke përfshirë edhe lëngun e artiçokës. Çdo vit, me miliona shishe të produkteve të Walther Schoenenberger u dërgohen partnerëve të saj shëndetësorë si edhe farmacive në Gjermani dhe në shtetet jashtë saj. Përzgjedhja e lëndës së parë më të mirë të mundshme është ajo e cila e garanton cilësinë e lartë të produkteve.  Cilësia e lartë e vazhdueshme është rezultat i kontrolleve të rrepta dhe komplekse në laboratorët e fjalës së fundit të teknologjisë, ku testohen lëndët e para për të kontrolluar përmbajtjen e përbërësve të tyre aktiv.

Produktet në tregun e Kosovës: ARTICHOKE 200ml, ACEROLA 200ml

Më shumë >
partner_3

Nasalprodukter Sverige AB është kompania prodhuese e brendit të njohur Nosefrida. Kjo kompani është themeluar në vitin 1996 në Suedi, më saktë selia e saj gjendet në Malmö si edhe fabrika ku prodhohen produkete e saj.

Nasalprodukter Sverige AB është zgjeruar që nga themelimi dhe tashmë është eksportuese në më shumë se 50 shtete të botës.

Nosefrida fillimisht u krijua nga një otorinolaringolog (specialist i  hundës, veshit dhe fytit) i Spitalit Universitar të Malmos. Ndërtimi i një produkti të këtillë përbënte një sfidë më vete asokohe, duke marrë parasysh rregullat dhe standardet e sigurisë që zbatoheshin atëherë. Mirëpo, brendi Nosefrida u krijua dhe aspiratori nazal u regjistrua në Agjencinë e Produkteve Mjekësore në Suedi dhe në Administratën e Barnave dhe të Ushqimit (FDA) të SHBA-së.

Nosefrida është i njohur si brendi origjinal i aspiratorëve nazal (për pastrim të hundës). Produktin e bën të veçantë dizajni dhe fakti se prodhohet në Suedi.

Nosefrida njihet për produkte të sigurta dhe të mençura të cilësisë së lartë.
Nosefrida rekomandohet nga specialistët e pediatrisë dhe mjekët nga e gjithë bota!

Më shumë >

Na kontaktoni për informata shtesë