Представништва

partner_1

Salus Haus е германската компанија основана во 1916 година од страна на д-р Med Otto Greither и до денес функционира како семеен бизнис.

Од своето основање, Salus Haus работи блиску до природата и секогаш се бореле за највисоките можни стандарди за одгледување на растенијата, методи за производство и контрола на квалитетот.

Неспоредливиот квалитет и ефикасноста на Salus производите ја освојуваат заслужената репутација во целиот свет. Salus Haus има целосна контрола над органското одгледување на суровини и на нивниот квалитет. Некои растенија се уште се собираат од чисто земјиште. На плантажите не се користат ѓубрива или пестициди, поради што нивните плантажи се наоѓаат во најбогатите области во светот. Ова се должи на фактот што нивните производи не содржат вештачки адитиви, конзервирани суровини, генетски модифицирани состојки и ниту најмала количина на пестициди или други тешки материјали. Salus Haus има широк спектар на производи и е присутна во повеќе од 67 земји низ целиот свет.

Повеќе >

Контактирајте не за повеќе информацији