Përfaqësitë

partner_1

SALUS HAUS është kompani gjermane e themeluar në vitin 1916 nga Dr. Med Otto Greither dhe deri më sot ka funksionuar si një biznes familjar.

Që prej themelimit të saj, Salus Haus ka vënë pakt me natyrën dhe gjithherë ka luftuar për standardet më të larta të mundshme të kultivimit të bimëve, të metodave të prodhimit dhe kontrolleve të cilësisë.

Cilësia e pashoqe dhe efikasiteti i produkteve të Salus e kanë fituar reputacionin e merituar anë e mbanë globit. Salus Haus ka kontroll të plotë mbi kultivimin organik të lëndëve të para si dhe mbi cilësinë e tyre. Disa bimë ende vilen nga tokat e virgjëra. Në plantacionet e tyre nuk përdoren fertilizues apo pesticide, prandaj plantacionet e tyre gjenden në viset më të pasura të globit, e kjo për shkak se produktet e tyre nuk përmbajnë asnjë shtesë artificiale, lëndë konservuese, përbërës të modifikuar gjenetikisht e as sasinë më të vogël të lejuar të pesticideve dhe metaleve të rënda. Salus Haus ka një gamë të gjërë të produkteve dhe është prezent në më shumë se 67 shtete anembanë.

Produktet në tregun e Maqedonisë: FLORADIX tonik me hekur 250ml,  KINDERVITAL 250ml, ALPENKRAFT 250ml, GALLEXIER 250ml, SALUDYNAM 250ml, SALUFRANGOL 250ml.

Më shumë >

Na kontaktoni për informata shtesë