КОИ СМЕ НИЕ

Бета Фарм DOOEL е семеен бизнис со седиште во Приштина основана уште од 2010 година како Компанија со ограничена одговорност. Како нов конкурент компанијата се стреми да се прошири во регионот, преку отворање на две претставништва, во Албанија и Македонија. Албанскиот, косовскиот и македонскиот пазар содржат вкупно околу 7,5 милиони потенцијални купувачи. Наша основна цел е да им обезбедиме на овие заедници производи со висок квалитет во ОТЦ, медицинска опрема и лична нега и здрава исхрана.

НАШАТА ВИЗИЈА

Им служиме на заедниците во кои сме присутни, преку овозможување и поттикнување на здрав начин на живот.

Повеќе >

Наши вредности

Повеќе >

Представништва

Контактирајте не за повеќе информацији