Kush jemi ne

Beta Pharm sh.p.k është biznes familjar me seli në Prishtinë e themeluar qysh më 2010-ten si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar. Si një konkurrente e re kompania ka aspiruar të zgjerohet në regjion duke i hapur përfundimisht dy përfaqësi në Shqipëri dhe Maqedoni. Tregu shqiptar, kosovar dhe ai maqedon përmban gjithsej rreth 7,5 milion konsumator potencial. Qëllimi ynë kryesor është që t’i ofrojmë këtij komuniteti produkte të cilësisë së lartë në OTC, pajisje mjekësore, si dhe të kujdesit personal dhe shëndetësor.

VIZIONI YNË

T’u shërbejmë komuniteteve ku ne jemi të pranishëm duke mundësuar dhe inkurajuar një stil të shëndosh jetese.

Më shumë >

Zingjiri i vlerave tona

Më shumë >

Na kontaktoni për informata shtesë